Βιογραφικό

Μεγαλωμένη με την ιδέα να προσφέρει βοήθεια στον συνάνθρωπο της, θεώρησε ότι ο τομέας της ψυχολογίας θα της ταίριαζε απόλυτα για να επιτύχει τον στόχο της.

Απέκτησε το πρώτο πτυχίο Ψυχολογίας στο City College (The University of Sheffield International Faculty) έκανε μεταπτυχιακά σε θέματα ψυχικής & σωματικής υγείας στο Πανεπιστήμιο του Νόττινγχαμ, και συνέχισε να αποκτά γνώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν Δίπλωμα στις μαθησιακές δυσκολίες (Edexcel) και Επαγγελματικό Δίπλωμα ομοιοπαθητικής από το College of Practical Homeopathy στο Λονδίνο.

Η προτροπή σημαντικών ανθρώπων στην ζωή της, την έκαναν να προσπαθεί περισσότερο.  Εργάστηκε σε πολλούςτομείς συνειφασμένους με την Ψυχολογία, τον Εθισμό και την Ειδική Αγωγή. Ο ζήλος της να συνεχίσει να προσφέρει και να μοιραστεί τις σκέψεις και τις γνώσεις της, με οποιοδήποτε τρόπο είχε ως αποτέλεσμα να ασχοληθεί και με την αρθρογραφία. Για αρκετά χρόνια τώρα προσπαθεί να “θεραπεύσει” τον κόσμο μέσα από το λειτούργημα της Ψυχολόγου Υγείας/Ομοιοπαθητικού, ενώ συγχρόνως δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς, όπως την αρθρογραφία, την διαχείριση διαδικτυακών σελίδων & εφημερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: